Avicena KS

Specializant I Biokimisë (3)

	 	 

KONKURS PËR PLOTËSIMIN E VENDIT TË PUNËS AVICENA-KS  sh.p.k

Titulli i vendit të punës: SPECIALIZANT  I BIOKIMISË (3)

DETYRAT KRYESORE TË PUNËS:

 • Kujdeset për kualitetin e shërbimeve laboratorike,
 • Përkujdeset për pajisjet laboratorike dhe rregullat për funksionimin e tyre,
 • Etika dhe qasja profesionale ndaj pacientëve dhe institucionit,
 • Dhënia e këshillave profesionale.

Aftësitë e kërkuara:

 • Aftësi për të komunikuar si verbalisht ashtu edhe me shkrim,
 • Aftësi dhe shkathtësi profesionale,
 • Aftësi në përdorimin e pajisjeve mjekësore,
 • Njohje e mirë e punës me kompjuter (Microsoft Word, Excel,Internet).

Dokumentacioni i kërkuar:

 • Fakulteti i mjekësisë, specialzant I biokimisë laboratorike,
 • Licensa përkatëse e punës nga Ministria e Shëndetësisë,
 • CV mbi të dhënat personale dhe përshkrim i përvojës profesionale.

Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-në bashkë me referencat në E-mail: hr@avicena-ks.org

Konkursi do të jetë i hapur nga data 14.01.2022 deri më datën 28.01.2022

Shikime 212
Kategoria Shëndetësi
Skadon 5 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC