Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS PËR PLOTËSIMIN E VENDIT TË PUNËS AVICENA-KS  sh.p.k

Titulli i pozitës së punës:

Specialist i pediatrisë (1)

DETYRAT KRYESORE TË PUNËS:

 • Ofron shërbime me standard të lartë bazuar në mjekësinë e bazuar në dëshmi,
 • Ofron shërbime pediatrike për pacientin,
 • Harton dhe zhvillon planin e trajtimit të sëmundjeve tek fëmijët ,
 • Përcakton diagnozë diferenciale dhe diagnozën e punës në përputhje me simptomatologjinë,
 • Ofron kujdes për rastet urgjente dhe i referon ato me kohë dhe në mënyrë adekuate,

Aftësitë e kërkuara:

 • Të ketë aftësi komunikimi
 • Të ketë aftësi për udhëheqjen e punës i pavarur duke respektuar Ligjin si dhe etikën
 • Të ketë aftësi në organizimin e punës dhe në kryerjen e detyrave të përshkruara më lartë
 • Të ketë shkathtësi dhe kualitete personale.

Dokumentacioni i kërkuar:

 • Fakulteti i Mjekësisë – Specialist i pediatrisë
 • Licenca e Punës
 • Certifikata Shëndetësore,
 • Cv mbi të dhënat personale dhe pervojen e punës.

Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-në bashkë me referencat në E-mail: hr@avicena-ks.org

Konkursi do të jetë i hapur nga data 14.01.2022 deri më datën 28.01.2022

 

Shikime 340
Kategoria Shëndetësi
Skadon 28/01/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management