Avicena KS

Specialist i Mjeksisë Familjare (2)

	 	 

KONKURS PËR PLOTËSIMIN E VENDIT TË PUNËS AVICENA-KS  sh.p.k

Titulli i pozitës së punës:

Specialist i mjeksisë familjare (2)

DETYRAT KRYESORE TË PUNËS:

 • Ofron shërbime me standard të lartë bazuar në mjekësinë e bazuar në dëshmi,
 • Ofron shërbime gjithëpërfshirëse për pacientin,
 • Harton dhe zhvillon planin e trajtimit të sëmundjeve,
 • Përcakton diagnozë diferenciale dhe diagnozën e punës në përputhje me simptomatologjinë,
 • Ofron kujdes për rastet urgjente dhe i referon ato me kohë dhe në mënyrë adekuate,
 • Referon pacientin për trajtim spitalor,etj.

Aftësitë e kërkuara:

 • Aftësi të mjaftueshme që lidhen me nevojat e ofrimit të shërbimeve shëndetësore;
 • Shkathtësi në komunikim, me stafin të të njëjtin nivel brenda institucionit;
 • Shkathtësi kompjuterike në aplikacione të programeve (Word, Excel);

Dokumentacioni i kërkuar:

 • Fakulteti I Mjekësisë-Specialist I mjeksisë familjare
 • Licensa përkatëse e punës nga Ministria e Shëndetësisë,
 • CV mbi të dhënat dhe përshkrim i përvojës profesionale.

Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-në bashkë me referencat në E-mail: hr@avicena-ks.org

Konkursi do të jetë i hapur nga data 14.01.2022 deri më datën 28.01.2022

Shikime 219
Kategoria Shëndetësi
Skadon 5 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC