Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS PËR PLOTËSIMIN E VENDIT TË PUNËS AVICENA-KS  sh.p.k

Titulli i pozitës së punës:

Specialist i endokrinologjisë (1)

DETYRAT KRYESORE TË PUNËS:

-Ofron shërbime me standard të lartë bazuar në mjekësinë e bazuar në dëshmi,

-Ofron shërbime endokrinologjike për pacientin,

-Harton dhe zhvillon planin e trajtimit të sëmundjeve endokrinologjike,

-Përcakton diagnozë diferenciale dhe diagnozën e punës në përputhje me simptomatologjinë,

-Ofron kujdes për rastet urgjente dhe i referon ato me kohë dhe në mënyrë adekuate,

Aftësitë e kërkuara:

-Aftësi të mjaftueshme që lidhen me nevojat e ofrimit të shërbimeve shëndetësore;

-Shkathtësi në komunikim, me stafin të të njëjtin nivel brenda institucionit;

-Shkathtësi kompjuterike në aplikimin e programeve (Word, Excel);

Dokumentacioni i kërkuar:

-Fakulteti I Mjekësisë-Specialist I endokrinologjisë

-Licensa përkatëse e punës nga Ministria e Shëndetësisë,

-CV e shkurtër dhe përshkrim i përvojës profesionale.

Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-në bashkë me referencat në E-mail: hr@avicena-ks.org

Konkursi do të jetë i hapur nga data 14.01.2022 deri më datën 28.01.2022

Shikime 285
Kategoria Shëndetësi
Skadon 28/01/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management