Avicena KS

Menaxher/e Shëndetësor/e

	 	 

KONKURS PËR PLOTËSIMIN E VENDIT TË PUNËS AVICENA-KS  sh.p.k

Titulli i pozitës së punës:

Menaxher/e shëndetësor/e (1)

DETYRAT KRYESORE TË PUNËS:

-Menaxhon punen e stafit mjeksorë,

-Synon të përmirësojë cilësinë e shërbimit shëndetësor ndaj pacientëve,

-Planifikon dhe monitoron shërbimet mjeksore dhe shëndetësore,

-Raporton ne baza ditore.

Aftësitë e kërkuara:

-Aftësi të mjaftueshme që lidhen me menaxhimin e punes se stafit shëndetsor;

-Shkathtësi në komunikim, me stafin të të njëjtin nivel brenda institucionit;

-Shkathtësi kompjuterike në aplikimin e programeve (Word, Excel);

Dokumentacioni i kërkuar:

-CV mbi të dhënat personale,

-Diplome universitare,

-përvoja të ngjashme nëse ka drejtuar më parë institucione shëndetësore dhe rezultatet e arritura,

-Patentshoferi I kategorise B.

Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-në bashkë me referencat në E-mail: hr@avicena-ks.org

Konkursi do të jetë i hapur nga data 14.01.2022 deri më datën 28.01.2022

Shikime 463
Kategoria Menaxhment
Skadon 5 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC