Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS PËR PLOTËSIMIN E VENDIT TË PUNËS AVICENA-KS  sh.p.k

Titulli i pozitës së punës:

Specialist i gjinekologjisë (1)

DETYRAT KRYESORE TË PUNËS:

 • Të kryej të gjitha shërbimet specialistike gjinekologjike,
 • Të bëjë edukimin shëndetësor për shëndetin riprodhues,
 • Të bëjë përcjelljen e shtatëzënisë si dhe shëndetin e femrës edhe pas lindjes,
 • Të bëjë koordinimin dhe bashkëpunimin me institucionet publike shëndetësore dhe të aplikoj të arriturat shkencore bashkëkohore në gjinekologji dhe mjekësi në përgjithësi,
 • Merr pjesë në takime konsultative, profesionale, komunikon qartë, saktë dhe krijon klimë të mirë pune që rritë kënaqësitë e individit pacientit dhe familjes,
 • Është burim i njohurive dhe shkathtësive për anëtarë tjerë të ekipit për të shkëmbyer përvojat klinike.

Aftësitë e kërkuara:

 • Aftësi të mjaftueshme që lidhen me nevojat e ofrimit të shërbimeve gjinekologjike ;
 • -Shkathtësi në komunikim, me stafin të të njëjtin nivel brenda institucionit;
 • -Shkathtësi kompjuterike në aplikacione të programeve (Word, Excel);

Dokumentacioni i kërkuar:

 • Fakulteti I Mjekësisë-Specialist I gjinekologjisë,
 • Licensa përkatëse e punës nga Ministria e Shëndetësisë,
 • CV mbi të dhënat personale dhe përshkrim i përvojës profesionale.

Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-në bashkë me referencat në E-mail:  hr@avicena-ks.org

Konkursi do të jetë i hapur nga data 14.01.2022 deri më datën 28.01.2022

 

Shikime 288
Kategoria Shëndetësi
Skadon 28/01/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management