Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS PËR PLOTËSIMIN E VENDIT TË PUNËS AVICENA-KS  sh.p.k

Titulli i pozitës së punës: Recepsioniste (4)

DETYRAT KRYESORE TË PUNËS:

 • Përgjigjet në telefonata dhe u jep informata telefonuesve, pranon mesazhe ose e transferon thirrjen tek individët e e e-mailave
 • Mirëpret vizitorët dhe telefonuesit, trajton kërkesat duhur, pranimin e tyre, ju jep zgjidhje apo i drejton tek personat e duhur sipas nevojave të tyre;
 • Organizon dhe koordinon konferenca, takime dhe rezervime udhëtimi për personelin e laboratorit;
 • Të raportojë në baza ditor, javore, mujore, etj.
 • Pranon lajmërimet e postës, materialet promovuese dhe informacione të tjera;
 • Ruan oraret në kalendarin e ngjarjeve,
 • Kujdeset për tabelën e njoftimeve,
 • Punon me pajisje të zyrës si:makina me faks, fotokopjues, sisteme telefonike, përpunim teksti, menaxhim të bazës së të dhënave dhe aplikacione të tjera;
 • Të respektoj hierarkinë dhe specifikat e vendit të punës;
 • Kryen detyra tjera sipas kërkesës për punë të ngjashme me pozitën e punës së saj;
 • Të manifestoj respekt, sjellje kolegiale dhe jo diskriminuese ndaj bashkëpunëtorëve dhe tërë stafit;

Aftësitë e kërkuara:

 • Aftësi për të komunikuar si verbalisht ashtu edhe me shkrim,
 • Njohje e mirë e punës me kompjuter (Microsoft Word, Excel,Internet),
 • Njohja e gjuhes Angleze.

Dokumentacioni i kërkuar:

 • CV e shkurtër dhe përshkrim i përvojës profesionale.

Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-në bashkë me referencat në E-mail: hr@avicena-ks.org

Konkursi do të jetë i hapur nga data 14.01.2022 deri më datën 28.01.2022

Shikime 4,816
Kategoria Administratë
Skadon 28/01/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management