ITBrooklyn

Konsulent, Përfaqësues, Internship (Part/Full Time)

	 	 

ITBrooklyn Branch in Kosovo shpall këto pozicione vakante (Part/Full Time):

 • 5 Konsulentë nga fushat mjekësore me prapavijë akademike €2000 /Muaj
 • 10 Përfaqësues të ITBrooklyn në territorin e Republikës së Kosovës (Mjekë dhe Farmacistë) €1100 /Muaj
 • 10 pozicione të Internshipit (Studentë të Shkencave Mjekësore apo Nivel Bachelor të Menaxhimit të Shëndetësisë Publike) €450 /Muaj

Kualifikimi që duhet të kenë kandidatët për pozitën e “Konsulentit”:

 • Të ketë diplomë universitare në njërën nga degët Mjekësi apo Farmaci;
 • Të ketë së paku 5 vite përvojë pune në fushën akademike (Asistent; as. & prof. asoc. apo Profesor)
 • Të ketë aftësi për të bashkëpunuar në projektet e ITBrooklyn South-East Europe;
 • Të ketë aftësi të forta ndërpersonale, komunikuese dhe organizative;
 • E preferueshme të jetë aktiv në publikime shkencore
 • E preferueshme njohuri të gjuhës angleze.

    Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Te informojë stafin ekzekutiv të ITBrooklyn mbi gjendjen dhe nevojat e sistemit shëndetësor në Kosovë;
 • Të lehtësojë përfaqësimin e ITBrooklyn tek institucionet akademike dhe mjekësore;
 • Të jetë pjesë në trajnime, konferenca dhe publikime shkencore të ndryshme në kuadër të kompanisë;

Kualifikimi që duhet të kenë kandidatët për pozitën e “Përfaqësuesit”:

 • Të ketë diplomë universitare në njërën nga degët Mjekësi, Farmaci ose Master i Menaxhimit të Shëndetesisë Publike;
 • Të jetë person i qëndrueshëm dhe të ketë aftësi për të bashkëpunuar dhe negocuar;
 • Të ketë aftësi të forta ndërpersonale, komunikuese dhe organizative;
 • E preferueshme njohuri të gjuhës angleze.

    Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Te informojë stafin Teknik të ITBrooklyn mbi gjendjen dhe nevojat e sistemit shëndetësor në Kosovë;
 • Të lehtësojë përfaqësimin e ITBrooklyn tek institucionet akademike dhe shëndetësore;
 • Te merr pjesë ne trajnimet, takimet dhe prezantimet me staf institucional përkrah stafit teknik të ITBrooklyn

Kualifikimi që duhet të kenë kandidatët për pozitën e “Internshipit”:

 • Të jetë me prapavijë medicinale duke përfshirë studentët etj;
 • Të ketë aftësi të forta ndërpersonale, komunikuese dhe organizative;
 • Njohuri bazike kompjuterike dhe të pakos Microsoft Office
 • E preferueshme njohuri të gjuhës angleze.

    Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Të asistojë Konsulentët dhe Përfaqësuesit në detyrimet e tyre
 • Të merr pjesë në takimet dhe prezantimet me staf institucional përkrah stafit teknik të ITBrooklyn

ITBrooklyn ofron stafit të angazhuar edhe bonuse, udhëtime profesionale dhe financim te hulumtimeve shkencore individuale dhe grupore varësisht nga performanca dhe afiniteti ndaj projekteve të ITBrooklyn në kuadër te  Projektit iHIS

ITBrooklyn rezervon të drejtën për të verifikuar aplikantët dhe dokumentacionin e dorëzuar.

Luten aplikantët e interesuar që CV të dërgojnë në hrsee@itbrooklyn.com me titull: Kosovo Medical Position 2022
Për më shumë informata drejtohuni në: www.ITBrooklyn.com
Disclaimer:
ITBrooklyn Technology provides equal employment opportunities to all employees and applicants for employment and prohibits discrimination and harassment of any type without regard to race, color, religion, age, sex, national origin, disability status, genetics, protected veteran status, sexual orientation, gender identity or expression, or any other characteristic protected by federal, state or local laws.This policy applies to all terms and conditions of employment, including recruiting, hiring, placement, promotion, termination, layoff, recall, transfer, leaves of absence, compensation and training.

Shikime 1554
Kategoria Të tjera
Skadon 22 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC