Devolli Group

Depoist (6), Shofer (6)

	 	 
           Si rezultat i zgjerimit të kompanisë dhe rritjes së vëllimit të punës, Devolli Group shpall konkurs për këto pozita të lira të punës:
 • 6 Depoista (4 Prishtinë - 2 Pejë) 
 • 6 Shofera (4 Prishtinë - 2 Pejë).

6 Depoista (4 Prishtinë - 2 Pejë)

Përgjegjësitë: 

 • Të bëjë ngarkimin/shkarkimin e mallrave edhe të bëjë regjistrimin e tyre në depo,
 • Të bëjë pranimin e porosive,
 • Të bëjë përgatitjen për daljen e mallit nga depo dhe organizimin e liferimit të mallit,
 • Të mirret me mallin e importuar, gjendjen fizike, kontrollin e kualitetit dhe sasisë,
 • Të kujdeset për mirëmbajtjen e vendit te punës,
 • Detyra te tjera te përcaktuara nga mbikqyresi direkt që nderlidhen me punen.

Kualifikimet:

 • Te ketë te kryer shkollimin e mesëm,
 • Kandidati duhet të ketë minimum 1 vit përvojë pune si deposit apo punë të ngjashme,
 • Të ketë shkathtësi organizative dhe të menaxhimit të kohës,
 • Patentë shoferi valide,
 • Të jetë fleksibil në orarin e caktuar.

6 Shofera (4 Prishtinë - 2 Pejë).

Pergjegjesite:

 • Dergon mallin tek klienti;
 • Mban komunikim shume te mire klientë;
 • Raporton në baza ditore në departamentin e shitjes;
 • Realizon detyra tjera sipas kërkesës së departamentit të shitjes.

Kerkesat:

 • Duhet te kete patent shofer me kategori E dhe C
 • Te respektoje rregullat e kompanise
 • Te jete kujdesshem ne produktet
 • Te jete person qe meson shpejt emrtimet e produkteve
 • Te jete flekibil ne orar
Personat që aplikojnë duhet të kenë përvojë të punës në fushat relevante.
 
Të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit të mëposhtëm "Apliko".
Vetëm kandidatët që do të përzgjidhen në listë të ngushtë do të kontaktohen.

Shikime 3472
Kategoria Të tjera
Skadon 21 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë, Pejë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC