Lufra

Agjent Shitje, Shofer

	 	 

LUFRA shpk. është kompania lider e bulmetit në tregun shqiptar.  Jemi krenarë të jemi zgjedhja e pare e konsumatorëve për produktet e bulmetit dhe vazhdimisht investojmë në përmirësimin e cilësisë së produkteve dhe zhvillimin e talenteve brenda kompanisë. Ne kuader te zgjerimit te kompanise edhe ne Kosove, LUFRA eshte duke rekrutuar  AGJENT SHITJE / SHOFER

Detyrat

  • Viziton rregullisht numrin e klientëve që i janë caktuar nga ana e Manaxherit dhe siguron një komunikim dhe shërbim të shkëlqyer ndaj klientit.
  • Përgjegjës për ndjekjen e procedurës së porosive, në përputhje me të gjitha udhëzimet e tregtimit të produktit.
  • Përgjegjës për dorëzimin e raporteve ditore të shitjeve duke përfshirë edhe kthimet e produkteve me komentet përkatëse.
  • Përgjegjës për marrjen në dorëzim të mallit kur ai del nga magazina, sigurohet që të plotësojë saktë dhe firmosë  të gjithë dokumentacionin e nevojshëm.

Kualifikimet

  • Të ketë perfunduar arsimin e mesem
  • Të ketë Leje drejtimi Automjeti – kategoria B - prej me shume se 5 vitesh.
  • Eksperiencë pune të ngjashme në shitje prej të paktën 3 vitesh.
  • Të jetë me banim në Prishtine (ose ne zonat perreth).
  • Aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe i aftë të ruajë qetësinë në momente tensioni.

Ju mund te aplikoni duke derguar CV tuaj ne emailin: hr@lufra.al dhe me subjektin "APLIKIM AGJENT SHITJESH" 
- Vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë do të telefonohen.

 

Shikime 842
Kategoria Transport
Skadon 21 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC