Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
Për plotësim të stafit Keranova shpall konkurs pune me orar të plotë në pozitën:
 
Shitëse (2)
Kushtet:
  • Pagë konkuruese 
  • Kontratë të punës 
  • Periudhë afatgjate
Kriteret bazë:
  • Të ketë përfunduar arsimin e mesëm ose profesional;
  • Përparësi kanë kandidatet me eksperiencë;
  • Aftësi të theksuara organizative, komunikuese dhe ndërpersonale
  • Diplome Bachelor ne Administrim Biznesi, Marketing ose fushe te ngjashme (e preferueshme, jo obligative);
  • Pervoje pune se paku 6 muaj;
Të interesuarat të dergojnë CV-të e tyre në emailin info@keranova-ks.com
 
Afati i fundit per aplikim: 12.02.2022
 

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management