Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Kuzhinier/e me Përvojë Pune

Green Lounge
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
Green Caffe ne Parkun e Qytetit shpall konkurs per:
 
Kuzhinier/e me Pervoje Pune
 
Kandidatet duhet te jene me pervoje pune , paga dhe orari me marreveshje.

Kuzhinier/e me pervoje pune, paga dhe orari me marreveshje, te interesuarit te kontaktojne ne +38348445566. 

Afati i fundit per aplikim: 12.02.2022

Shikime 748
Kategoria Gastronomi
Skadon 12/02/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management