Dave Pharma

Shofer te Distribuimit (M/F)

	 	 

Dave Pharma LLC shpall konkurs per vende te lira pune:

Shofer te Distribuimit, (M/F).

Shofer i Distribuimi ne tere teritorin e Kososves.

Vendbanimi I kandidatit duhet te jet ne Prishtine.

Përgjegjësitë:

 • Të krijoj relacione me klientë të rinj nga vizitat ne terren
 • Të identifikojë dhe t'i përgjigjet nevojave të klientit;
 • Mbani një nivel të lartë njohurish rreth produkteve ekzistuese dhe mësoni rreth produkteve të reja kur ato vijnë;
 • Ndiqni porositë e klientëve sipas nevojës;
 • Parashikon nevojat e klientëve dhe adresojini ato në përputhje me rrethanat;

Kualifikimet e kërkuara:

 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi direkt me klientët
 • Aftësi për të marrë iniciativë dhe për të punuar në mënyrë të pavarur;
 • Aftësi të mira organizative;
 • Të jeni reprezentativ dhe të ketë qasje te pranushme ndaj klientëve;
 • Patent shoferi i obligueshëm për kategorine B;
 • Vetura e kompanise ne sherbim.

Për aplikim ergoni CV-në tuaj ne mail adrese: info@davepharma.com te bashkangjitur me nje foto profesionale.

Nr. kontaktues +383-49-736-481

Afati i fundit per aplikim: 20 Janar, 2021

 

Shikime 1242
Kategoria Transport
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC