Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Shitës/e Komercial/e (Treg Modern)

Camel
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania “Camel” nga dita e themelimit deri më sot ka qëndruar mbi përkushtimin ndaj prodhimit, fokusin në nevojat e konsumatorëve, investimin e vazhdueshëm në pajisjet moderne në prodhimin e Biskotave, Vaferit dhe Flipsave, zhvillimin e resurseve njerëzore, dhe në përvojën e gjatë dhe zellin e punonjësve të saj. “Camel” tashmë është një ndër prodhuesit më serioz në këtë fushë prodhimtarie.

Ne synojmë prodhimin e produkteve cilësore vendore, duke kontribuar njëherësh edhe në mirëqenien sociale ndërmjet punësimit të sa më shumë punëtorëve vendorë.

Kompania “Camel” shpall konkurs për pozitën:

SHITËS KOMERCIALE (TREG MODERN)

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Përgjegjës për shitjen e mallit të programit për të cilin punon në bazë të planit të caktuar nga mbikëqyrësi (supervizori);
 • Mbanë evidencë për vlerën e shitjës ditore dhe përcjelljën e targetit mujor;
 • Bën përgatitjet para daljes në teren, i përmbahet planit ditor të vizitave në routa që i cakton mbikëqyrësi (supervizori);
 • Obligimet që duhet ti përcjellë:
  • 1.Prezantimin,
  • 2.Shitjën,
  • 3.Listim të artikujve,
  • 4.Raportimin ditor te mbikëqyrësi (supervizori).

Kualifikimet e kërkuara:

 • Përfundimin e Shkollës së Mesme;
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi duke qene më bindës në prezantim;
 • Të ketë aftësi të shkëlqyera në menaxhimin e kohës;
 • Preferohet të ketë përvojë në këtë drejtim dhe menaxhimin e punës në presion;
 • Patent shofer në kategorinë B.

Procesi i aplikimit:

Duke dërguar CV-në tuaj me foto në e-mail: info@camel-ks.com
apo duke sjellur fizikisht CV-në tuaj me aplikacion tek zyret e Camel në Vushtrri, Rr. ArsimMuzaqi PN, afër parkut të qytetit. (afër marketit Interex).

Konkursi do të jetë i hapur nga data 13/01/2022 deri me 12/02/2022.

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management