Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

BËHU PJESË E EKIPIT TONË!

Albi Commerce, pjesë e Albi Group me kënaqësi vazhdon rekrutimin për të plotësuar vendet e lira të punës. Nëse jeni person kreativ dhe i motivuar për të zhvilluar karrierën, atëherë aplikoni edhe ju për tu bërë pjesë e ekipit tonë.

Andaj si rezultat i zgjerimit të aktivitetit afarist, Albi Commerce kërkon kandidatë të motivuar të aplikojnë për vendin e punës si:

Menaxher i IT-së (2 vende pune)

Vendi i punës: Prishtinë

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

  • Drejton projektet e IT-së, duke përfshirë projektimin, vendosjen e sistemeve dhe shërbimeve të reja të IT-së,
  • Monitoron performancën e sistemeve të teknologjisë së informacionit për të përcaktuar nivelet e kostos, produktivitetit dhe bënë rekomandime për përmirësimin e infrastrukturës së IT-së,
  • Ndihmon në përcaktimin e strategjisë, arkitekturës dhe proceseve të infrastrukturës së IT-së,
  • Analizoni kërkesat e biznesit duke bashkëpunuar me palët kryesore të interesit në të gjithë kompanin duke ofruar zgjidhje për nevojat e IT,
  • Zgjidh problemet e harduerit dhe softuerit.

Kualifikimet:

  • Shkollimi Universitar dhe certifikimi ne lëmi relevante ,
  • 2-5 vite eksperiencë pune në Menaxhim të departmentit të IT-së
  • Aftësi në menaxhimin e problemeve në situata të ndryshme,
  • Njohja e gjuhës angleze.

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentat e tjera shoqëruese duke përmendur pozicionin për të cilin aplikonin në adresën e e-mail-it: hr@albicenter.com.

Konkursi është i hapur deri më 12.02.2022.

 

Shikime 2,126
Kategoria Informatikë
Skadon 12/02/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management