Lesna Max

Shitës/e – (Sektorist/e) për sektorin “Home Decor”, Arkatare

	 	 

KONKURS

Kompania e Mobiljeve “Lesna MAX” Prishtinë, me lokacion në Magjistralën Prishtinë-Fushë Kosovë,  Rr.Elez Berisha Nr.4, shpallë konkurs për pozitat:

 • Shitës/e – (Sektorist/e), për sektorin “Home Decor”,
 • Arkatare

Shitës/e – (Sektorist/e), për sektorin “Home Decor”

Detyrat:

 • Shërben konsumatorët, prezenton mallin e ekspozuar dhe e bën shitjen e mallit,
 • Kujdeset për mirëmbajtjen e mallit të ekspozuar, përcjellë gjendjen e stoqeve në evidenca,

Kushtet:

 • Të kenë të kryer së paku shkollën e mesme apo me kualifikimin e lartë,
 • Përvojë të punës,së paku 2 vite në sektore të ngjajshme do të konsiderohet përparsi,
 • Të ketë aftësi të mira komunikimi dhe  të ketë mvetësi të shkallës së lartë në punë,
 • Njohja e punës  me kompjuter është obligative,
 • Mosha e preferuar 25-40 vjet

Arkatare

Detyrat:

 • E bënë inkasimin e mjeteve financiare nga shitjet dhe i përpilon dokumentet e arkës të cilat janë të parapara sipas Rregullores së Kompanisë,
 • Përpilon faturat për mallin i cili del nga lokali dhe verifikon mallin në bazë të fatures.

Kushtet:

 • Të kenë të kryer së paku shkollën e mesme apo me kualifikimin e lartë,
 • Përvojë të punës, së paku 2 vite në sektore të ngjajshme do të konsiderohet përparsi,
 • Të ketë aftësi të mira komunikimi dhe  të ketë mvetësi të shkallës së lartë në punë,
 • Njohja e punës  me kompjuter është obligative,
 • Mosha e preferuar 25-40 vjet

Të gjithë të interesuarit për këto pozita, aplikacionet mundë t’i tërhjekin në administratën e Qendrës Tregëtare “Lesna MAX“ në magjistralen Prishtinë-Fushë Kosovë, Rr.Elez Berisha nr.4, ku edhe dorëzohen të plotësuara së bashku me CV-të e tyre, dokumente te nevojshme, dhe një fotografi të aplikuesit. Aplikacioni mundet të mirret edhe në e-mail adresën: konkurs.lesna@gmail.com. Dhe pastaj i plotësuar të kthehet në mail adresën e njejtë.

Për informata shtesë mund të informoheni në nr. e tel: 044/779-977,  044/992-299

Data e fundit për dorëzimin e aplikacioneve është 11.02.2022 ora 21:00.

Shikime 939
Kategoria Shitje
Skadon 19 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC