Lesna Max

Montues për montimin e mobiljeve

	 	 

KONKURS

Kompania e Mobiljeve “Lesna MAX” Prishtinë, me lokacion në Magjistralën Prishtinë-FushëKosovë,  Rr.Elez Berisha Nr.4, shpallë konkurs për pozitat:

  • Montues për montimin e mobiljeve,

Detyrat:

  • E bënë bartjen dhe montimin/dorëzimin e mallit te blerësit, në pikën shitëse ose në eksponat
  • E bënë ngarkimin ose shkarkimin dhe e sistemon mallin e aritur në depo,
  • Kujdeset për automjetet transportuese sipas nevojes për mirëmbajtjen e tyre.

Kushtet:

  • Përvoja e punës në lëminë e montimit të mobiljeve apo në punë të ngjajshme,
  • Posedimi i patent shoferit,
  • Kualifikimi i mesëm ose shkollë profesionale,
  • Mosha e preferuar 25-40 vjet, të jenë të gatshëm të punojnë në grup.

Të gjithë të interesuarit për këtë pozitë, aplikacionet mundë t’i tërhjekin në administratën e Qendrës Tregëtare “Lesna MAX“ në magjistralen Prishtinë-Fushë Kosovë, Rr.ElezBerisha nr.4, ku edhe dorëzohen të plotësuara së bashku me CV-të e tyre, dokumentet e nevojshme, dhe një fotografi të aplikuesit. Aplikacioni mundet të miret edhe në e-mail adresën: konkurs.lesna@gmail.com. Dhe pastaj i plotësuar të kthehet në mail adresën e njejtë.

Për informata shtesë mund të informoheni në nr. e tel: 044/779-977,  044/992-299

Data e fundit për dorëzimin e aplikacioneve është: 11.02.2022 ora 21:00.

Shikime 458
Kategoria Të tjera
Skadon 19 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC