Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Punëtor i sigurimit (brenda hapësirave të objektit)

Lesna Max
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS

Kompania e Mobiljeve “Lesna MAX” Prishtinë, me lokacion në Magjistralën Prishtinë-Fushë Kosovë,  Rr.Elez Berisha Nr.4, shpallë konkurs për pozitën:

  • Punëtor i sigurimit (brenda hapësirave të objektit),

Detyrat:

  • E bënë sigurimin, mbikqyrjen, orjentimin dhe lejimin e lëvizjes së konsumatorëve në hapsirat e mbrendshme të Objektit në mënyrën e përcaktuar nga Kompania,
  • Detyrat e sigurimit të objektit  i kryen në lëvizje dhe në zonat e caktuara nga Kompania,
  • I konstaton veprimet e dyshimta të personave të cilët ai supozon se munden  ta cenojnë rregullin dhe sigurinë e Objektit dhe i informon personat përgjegjës,
  • I parandalon dhe i zgjedhë situatat konfliktuoze që munden të lindin gjatë sigurimit të objektit,

Kushtet:

  • Të ketë sjellje të mira dhe të civilizuara ndaj konsumatorëve, personelit të objektit dhe vizitorëve të  tjerë,
  • Përvojë të punës në punë të ngjajshme,
  • Kualifikimi i mesëm ose shkollë profesionale,
  • Mosha e preferuar 25-50 vjet,

Të gjithë të interesuarit për këtë pozitë, aplikacionet mundë t’i tërhjekin në administratën e Qendrës Tregëtare “Lesna MAX“ në magjistralen Prishtinë-Fushë Kosovë, Rr.Elez Berisha nr.4, ku edhe dorëzohen të plotësuara së bashku me CV-të e tyre, dokumentet e nevojshme, dhe një fotografi të aplikuesit. 

Aplikacionin mund t’a shkarkoni KETU dhe pastaj të plotësuar t’a dergoni ne email adresën: konkurs.lesna@gmail.com

Për informata shtesë mund të informoheni  në nr. e tel: 044/779-977, 044/992-299

Data e fundit për dorëzimin e aplikacioneve është 11.02.2022  ora 21:00.

Shikime 1,367
Kategoria Sigurim
Skadon 11/02/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management