Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Brand Developer (m/f)

Marketing & Distribution
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania “Marketing & Distribution”sh.p.k, shpall konkursin per pune per poziten:

Brand Developer (m/f) – Departamenti i shitjeve Horeca/Gastronomi

Pershkrimi i punes:

Si zhvillues tregu /brand developer, do te kete pergjegjesine e shitjes dhe promovimit te brandeve te kompanise, gjetjen e kleinteve te rinje, edukimin dhe trajnimin e klienteve ne lidhje me keto produkte, edukimin dhe trajnimin e stafit per keto produkte.

Pergjegjesit dhe Detyrimet:

 • Shitja dhe promovimi i brandeve te kompanise ne gjithe territorin e vendit;
 • Kontrolli i stokut, parashikimi i porosive ne kohe;
 • Komunikimi i rregullt me principalet perkatese, raportimet javore dhe mujore me ta;
 • Trajnimi i rregullt i stafit te kleinteve me produktet e reja, me produktet dhe menute sezonale si dhe me te rejat nga industria:
 • Mirembajtja e kontratave ekzistuese si dhe gjetja e klienteve te rinj potencial;
 • Rritja e distribucionit dhe vizibilitetit ne on-trade per te gjithe portofolin e kompanise:
 • Krijimi dhe mirembajtja e maredhenieve me klientet e rinj dhe ekzistues;
 • Monitorimin dhe analizimin e performancës së tyre.
 • Krijimi i marrëdhënieve të qëndrueshme me klientët në baza ditore

Profili qe kerkohet:

 • Diplome e Universitetit
 • Njohuri te mira te gjuhes angleze te shkruar dhe te folur;
 • Aftesi te mira ne MS Offic, sidomos excel;
 • I gatshem për të udhëtuar
 • Patentë shofer
 • Njohuri për shitjen dhe aktivitete te tjera tregtare
 • I gatshem ndaj përvetësimit të vazhdueshëm të njohurive dhe aftesive të reja, si dhe përmirësimit te atyre ekzistuese.
 • Te udhehiqet drejt qellimeve dhe objektivave

Pozita e punës është me bazë në Prishtinë.

Natyra e punes eshte kryesisht ne terren, ne maredhenie te perditshme me pikat e shitjes se klienteve.

Kandidatët që do të perzgjidhen per intervistë do të njoftohen së paku dy javë pas skadimit të njoftimit.

Aplikacionet pranohen deri me datën 31.01.2022 dhe duhet te dergohen nepermjet e-mail info@markdist-ks.com apo mund te dorezohen ne adresen e kompanise. Aplikimi duhet te permbaje CV tuaj, si dhe diplomat, certifikatat apo dicka tjeter qe ju mendoni se eshte e rendesishme per aplikimin tuaj.

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management