Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

NUKA Home shpall konkurs perLokacioni : 

Shitës/e (3)

Kualifikimet:

  • Të ketë së paku 1 vite përvojë pune ,
  • Te jet i/e motivuar te punoj i/e pavarur dhe ne ekip,
  • Te ket aftesi te mira komunikative,
  • Punesimi me orat te plote,
  • Benefitet sipas kontrates me ligjet ne fuqi te Kosoves.

Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV dhe nje pershkrim motivues per veten e tyre në emailin jobs@nukagroup.com duke e cekur poziten

Aplikacionet mund te dergohen deri me 31/01/2022

Adresa: Cagllavicë, Km,4  Rruga Prishtine - Ferizaj

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management