Asgeto

Depoist/e

	 	 

Kompania “ASGETO” Shpk, shpall konkurs pune për pozitën:

DEPOIST/E

AFTËSITË/KUALIFIKIMET:

  • Diplomë për Teknik/e të Farmacisë
  • Pregatitja e porosive sipas faturave;
  • Pranimi dhe rregullimi i produkteve;
  • Punët e depos sipas detyrave të përcaktuara;
  • Te kete saktësi dhe vëmendje në detaje te punes;

KUSHTET E PUNES:

  • Page konkuruese në treg dhe deklarim sipas ligjit ne fuqi;

DOKUMENTAT PËR APLIKIM:

  • Dëshmi mbi identitetin dhe vendbanimin e përhershëm në Kosovë;
  • ID dhe adresa;

Në rast se përzgjidheni, do të duhet të sjellni edhe dokumentin nga gjykata kompetente që nuk jeni nën procedura hetimore;

Vetëm kandidatët që i plotësojnë kriteret e lartë cekura do të ftohen për intervistë.

Aplikacionin tuaj duhet të dergoni përmes e-mail: asgeto@asgeto.com deri me datë: 21.01.2022

ASGETO Shpk., rezervon të drejtën e ndryshimit apo revokimit të këtij konkursi, në çdo kohë pa dhënë arsye për këtë!

Shikime 623
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC