Besle - Bakery & Cafe
Menaxher dhe Zv. Menaxher i Restaurantit
Shpërndaje
	 	 

Së shpejti në rrugen B do te hapet Bakery&Cafe. Per shkak te kesaj ne jemi ne kerkim te nje ekipi menaxhues per restorantin tone.

Inkurajojme te gjithe ju te cilet i besoni vetes suaj per aplikim ne keto pozita :

 1. Menaxher i restaurantit
 2. Zv menaxher i restaurantit

Aftesit e kandidateve:

 • Te jete i diplomuar ne Universitet
 • Te kete pervoje pune ne Restaurant, Kafene se paku 5 vite
 • Te flase gjuhen Angleze
 • T'i perdore programet MS office
 • Ti percjelle te rejat ne sferen e restauranteve
 • Te kete njohuri mbi stoqet dhe gjerat tjera te cilat lidhen me kuzhinen
 • Te jete ne gjendje te trajnoje stafin e shitjes ose te gjej menyrat per trajnimin e tyre.
 • Te jete nje lider i forte te dije planifikimin, orgqnizimin, raportimin si dhe analizen
 • Te krijoje lidhje te forta me punetoret dhe klientet
 • Te kete kujdes ne dukjen dhe veshjen.
 • Te punoje nen presion dhe te jete ne gjendje te perballoje punen.

Te interesuarit te na dergojne CV e tyre se bashku me foto tek hr@besle.com.tr

Afati i fundit për aplikim është data 24 Mars 2019.

 

TAGS: BeslePrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 1229
Kategoria Gastronomi
Skadon 4 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
info@kosovajob.com | 045 11 14 14
FOLLOW US