Beta Group

Agjent i Shitjes

	 	 

BETA GROUP SH.P.K. shpall konkurs për pozitën:

Lokacioni: Lipjan

AGJENT I SHITJES
(DYQANET E KERAMIKËS)

Detyra dhe Përgjegjësitë:

 • Planifikimi, mbikqyrja, promovimi dhe shitja e produkteve tek blerësit ekzistues dhe të rinj
 • Realizimi i vizitave në terren sipas route planit të përcaktuar nga punëdhënësi
 • Prezantimi i të gjitha tipareve të produkteve, për të drejtuar blerësin drejt përzgjedhjes së produkteve
 • Komunikimi i rregullt dhe caktimi i takimeve me blerësit ekzistues dhe gjetja e blerësve të rinj
 • Dakordimi i kushteve komerciale gjatë shitjes sipas kontratës dhe mbikqyrja e procesit të liferimit të produkteve tek blerësi
 • Realizimi i planit të shitjes sipas planit të shitjes të përcaktuar nga punëdhënësi
 • Dakordimi i mënyrës së pagesës dhe hulumtimi i aftësisë paguese të blerësit
 • Kujdesi për pranimin, ruajtjen, mirëmbajtjen dhe renditjen e produkteve tek blerësi sipas standardeve të kompanisë
 • Përgjigjja ndaj kërkesave nga blerësit dhe ofrimi i mbështetjes pas shitjes
 • Përpilimi i raportit mujor/javor të shitjes me blerësa kyq sipas kërkesës së punëdhënësit
 • Mbikëqyrja e aktiviteteve të marketingut të konkurrencës dhe përcjellja e çmimeve në treg

 Kualifikimet e kërkuara:

 • Preferohet arsimim i lartë dhe njohje e gjuhëve të huaja
 • Përvojë paraprake në industrinë e ndërtimit dhe njohja e mirë e asortimanit të produkteve në industrinë ngjitësve për keramikë.
 • Shkathtësi negociuese dhe njohje e kodit të mirësjelljes në afarizëm
 • Komunikim i mirëfilltë dhe besueshmëri gjatë kontaktit me blerës
 • Aftësi për të punuar në një atmosferë me dinamikë të lartë të punës
 • Aftësi të fuqishme organizative dhe vëmendje ndaj detajeve
 • Pavarësi në punë dhe vetiniciativë
 • Njohje e mirë e punës më kompjuter dhe pakos Office
 • Patent Shoferi (kategoria B)

Si të Aplikoni

BETA GROUP SH.P.K. është një punëdhënës i mundësive të barabarta për të gjithë kandidatët. Të interesuarit të dërgojnë CV e tyre përmes e-mailit: apliko@beta-ks.com

Afati i aplikimit është deri me datën 17 Janar 2022 ora 17:00.

Shikime 603
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari
Lokacioni Lipjan
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC