KosovaJob për Klientin

Asistente Administrative (2)

	 	 

This job advertisement is not inteneded for KosovaJob, therefore it is published on behalf of a client. Ky konkurs nuk është thirrje punësimi nga KosovaJob, por është i publikuar në emër të njërit nga klientët e KosovaJob. 


Asistente Administrative (2)

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Ofron  mbështetje administrative dhe teknike;
 • Përgatitë dhe modifikon dokumentet duke përfshirë korrespondencën, raportet, memorandumet agjendat dhe e-malet sipas kërkesës;
 • Mban kontakte me punonjësit e kompanisë, klientët, përfshirë ofrimin e ndihmës dhe këshillave e udhëzimeve për çështje të caktuara ose shkëmbim të informatave;
 • Menaxhon kalendarin e takimeve dhe ngjarjeve tjera të drejtorit si dhe ndihmon në zgjidhjen e ndonjë problemi administrativ dhe teknik;
 • Shqyrton çmimet, metodat e marketingut dhe shitjes;
 • Regjistron të dhënat në sistem, mirëmban stoqet dhe asiston në përgatitjen e raporteve
 • Bën rekomandime për klientët potencial;
 • Hulumton tregun për nevoja dhe kërkesa të produkteve me shumicë;

Kualifikimet:

Preferohet shkollim universitar;

 • Përvojë pune në punët dhe mengajimin administrative;
 • Të ketë iniciativë dhe dëshirë për të mësuar gjëra të reja;
 • Të ketë njohuri të shkëlqyeshmë të gjuhës angleze;
 • Të posedoj aftësi analitike, të kuptoj kërkesat e klientave dhe të ofroj zgjidhje;
 • Të jetë i/e gatshëm të bashkëpunoj me ekipin dhe pranoj sygjerime;
 • Të ketë aftësi të dokumentoj kërkesat;
 • Të posedojë aftësi organizative;
 • Të ketë njohuri në programin e faturimit Pro-Data
 • Të ketë aftësi të trajtoj të dhëna sensitive dhe të mbaj nivelin e konfidencialitetit ;
 • Të ketë dëshirë për avancim të vazhdueshëm;
 • Të posedojë patentë shoferi (B);
 • Të jetë me banim në Prishtinë.

Shikime 2483
Kategoria Administratë
Skadon 18 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC