Banka Kombëtare Tregtare

Analist/e Kreditor/e

	 	 

NJOFTIM PËR PUNËSIM

Pozita:                      Analist kreditor për Biznes

Lokacioni:                Skenderaj

Data e Hapjes:        11.01.2022

Data e Mbylljes:      17.01.2022

Shkollimi:                 Diplomë Baçellor

 

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Të bëj prezantimin e produkteve dhe shërbimeve të Bankës në mënyrë sa më aktive,
 • Të ndjek zhvillimet e biznesit në rajonin që mbulon dega dhe të ndërtojë marrëdhënie me çdo biznes të ri,
 • Të ndjek zhvillimet e sektorit bankar,
 • Të përgatis dosjet e aplikimit për kredi sipas kërkesave të manualit përkatës,
 • Të bashkëpunoj me Departamentin e Korporatave për prezantimin sa më të plotë të rasteve në Komitetin e Kredisë,
 • Të kontrolloj me hollësi dokumentat e kërkuara prej klientëve,
 • Të siguroj klientë të rinj të Biznesit,
 • Të bëj vlerësimin preliminar për kreditë me drejtuesin e degës,
 • Të bëj identifikimin dhe përzgjedhjen e klientëve të Biznesit në rajonin që mbulon, dhe të krijoj marrëdhenie të shëndosha afariste.

Kualifikimet:

 • Diplomë baçellor në Ekonomi/Administrim Biznesi/Menaxhment,
 • Preferohet përvojë pune së paku një vit si analist kreditor për biznese,
 • Njohuri të mira në analiza financiare,
 • Preferohet të ketë njohuri të gjuhës angleze,
 • Aftësi të mira komunikuese, prezantuese, koordinuese dhe bindëse,
 • Njohuri të mira në përdorimin e kompjuterit.

 

Kandidatët e interesuar inkurajohen të aplikojnë duke plotësuar formularin përmes këtij linku: https://bkt-ks.com/bkt/burimet-njerezore/mundesi-punesimi/ Për çdo problem kontaktoni hrbktkosove@bkt.com.al Të gjitha aplikacionet do të trajtohen me konfidencialitet të lartë. Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të lajmërohen përmes telefonit.

Shikime 283
Kategoria Banka
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Skënderaj
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC