Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

MUNDËSI E PUNËSIMIT

Ne jemi duke kërkuar një Projekt Menaxher që do të jetë ndërlidhësi midis kompanisë sonë dhe klientëve të saj aktual dhe potencial. Kandidati i suksesshëm do të jetë përgjegjës për planifikimin, organizimin dhe drejtimin e përfundimit të projekteve specifike të komanisë sonë, ndërsa sigurojnë që këto projekte të jenՃ në kohë, në buxhet dhe ne drejtim të duhur.

Projekt Menaxher

Detyrat dhe përgjegjësitë

 • Përcakton dhe qartëson fushëveprimin e projektit. Zhvillon planin e projektit.
 • Zhvillon programin e projektit.
 • Zhvillon politikat dhe procedura për të mbështetur arritjen e objektivave të projektit.
 • Përcakton strukturën organizative të ekipit të projektit.
 • Identifikon rolet dhe pozicionet.
 • Identifikon shërbimet që do të ofrohen nga kompanitë e jashtme.
 • Koordinon të gjitha aktivitetet në të gjitha funksionet e ndryshme organizative.
 • Motivon anëtarët e ekipit të projektit.
 • Cakton punët.
 • Kontrolli i përparimit të projektit drejt përmbushjes së objektivave të tij.
 • Përcaktimi i shkakut të devijimeve nga plani.
 • Marrja e veprimeve korrigjuese për të trajtuar devijimet.

Kualifikimet

 • Diplomë universitar
 • Shkathtësi të avancuara kompjuterike;
 • I fokusuar në klientë;
 • Njohuri të shkëlqyeshme të platformave dhe softuerëve që përdoren.
 • Të flet dhe të shkruaj mire gjuhën Angleze.
 • Shkathtësi në komunikim me gojë dhe me shkrim.
 • Aftësi për të marrë vendime të qëndrueshme duke përdorur informacionet në dispozicion si dhe duke ruajtur konfidencialitetin.
 • Aftësi për të komunikuar me klientët në mënyrë profesionale dhe me mirësjellje. Aftësi për të punuar nën presion të vazhdueshëm.
 • Aftësi për të pranuar me numër të madh të klientëve për çdo ditë.
 • Aftësi për të punuar në ekip dhe për të dëgjuar.
 • Shkathtësi të fuqishme ndërpersonale.
 • Çasje të këndshme dhe pozitive në komunikimin me klientë.
 • Nivel të lartë të motivimit dhe në gjendje të punojë shpejt dhe në mënyrë efektive.
 • Përvojë në punët me klientë.

Dokumentet e kërkuara:

CV .

Diplomën/at dhe çertifikata relevante profesionale. Referencat e punës.

Letër motivimi.

Ju lutem na i dërgoni CV-të tuaja në e-mail adresën: info@arthousepr.com dhe tek rubrika “subject” të ceket EMRI MBIEMRI DHE POZITA E KANDIDATIT E SAKTE PER TE CILEN APLIKONI.

Regjioni: PRISHITNË

Shikime 821
Kategoria Menaxhment
Skadon 17/01/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management