Property Real Estate

Agjent të Shitjes (2), Agjente të Shitjes (2), Sekretareshë

	 	 

Property Real Estate shpall konkurs per: 

Agjent të Shitjes (2)
Agjente të Shitjes (2)
Sekretareshë

Kualifikimet kryesore të kërkuara janë:

  • Diplomë universitare
  • Njohja e punës me kompjuter (gatishmëria për të mësuar programe të reja profesionale)
  • Përpikmëri në punë dhe aftësi të dëshmuara në menaxhim dhe komunikim
  • Përshtatshmëri e mirë në ambient të punës, gatishmëria për punë ekipore, aftësia për punë nën presion dhe me targete kohore dhe sasiore.

Përgjegjësitë kryesore janë:

Per pozitat e Agjent/e i/e Shitjes  do te kete page baze + bonuse ne shitje, ndersa per poziten e Sekretareshes paga eshte fikse.

Per informacione shtese mund te kontaktoni: 045-154-555 apo 044-309-539

Aplikoni duke derguar CV ne email: propertyrealestate7@gmail.com

Afati i  fundit per aplikim: 09.02.2022

Shikime 1424
Kategoria Shitje
Skadon 17 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC