A Distribution SHPK

Përfaqësues/e mjekësor/e (4)

	 	 

KONKURS  PUNE

A Distribution SH.P.K. është kompani e cila bënë importin dhe distribuimin e shtesave ushqimore-suplementeve   tash e shtate (7) vite ne tere teritorin e Kosoves (shitja ne barnatore) .

Në saje të zhvillimit të punës dhe rritjes së vazhdueshme të kompanisë po krijohen edhe mundësi për pozita të reja të punës, andaj kompania  A Distribution SH.P.K. shpall konkurs  pune për pozitat :

Katër (4) përfaqësues/e mjekësor/e 

Kandidatët të cilët aplikojnë, duhet ti plotesojnë detyrat/përgjegjësitë dhe kushtet e kërkuara nga kompania.

Detyrat dhe përgjegjësitë për përfaqësueses/e mjekësor:

 • Prezantimin e produkteve tek sektorët/njësitë e kërkuara ( Mjekë dhe Farmacitë )
 • Planifikon dhe realizon vizitat e nevojshme
 • Analizon rrjedhën e produkteve dhe percjell shitjen
 • Mban prezantime të planit të produkteve (sipas kërkesës)
 • Të jetë në gjendje gadishmërie të punojë në mënyrë të pavarur dhe në grup.

Kushtet:

 • Të ketë diplomë universitare në fushat e mjekësisë apo të  fushave  relevante  për pozitën (e preferuar)
 • Eksperienca e punes (e preferuar)
 • Aftësi shumë të mira komunikuese dhe negociuese
 • Aftësi  të punojë në grup dhe në presion të kohës
 • Njohuri bazike të programeve kompjuterike
 • Posedim të patent shoferit kategoria B

Ftohen të gjithë kandidatët e interesuar , të aplikojnë duke i dërguar CV-të e tyre në adresën elektronike: adistribution.ks@gmail.com konkursi mbetet i hapur deri me datën 09.02.2022.

Shikime 914
Kategoria Shitje
Skadon 17 ditë
Orari
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC