KNT Group

Dizajner/e Grafik/e

	 	 

KNT SH.P.K shpall konkurs per pozitën:

Dizajner/e Grafik/e

Kualifkimi që duhet të kenë kandidatët:

  • Njohuri mbi programet e dizajnit Adobe Photoshop dhe Adobe Illustrator.
  • Eksperiencë e dëshmuar në dizajn grafik.
  • Aftësi për të punuar në mënyrë metodike dhe për të përmbushur afatet.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Të konceptojë dizajne bazuar në kërkesa.
  • Të përgatisë drafte të përafërta sipas kërkesave dhe të paraqesë ide të reja rreth dizajneve.
  • Të zhvillojë dizajne për rrjete sociale.
  • Të përdorë ngjyrat dhe paraqitjet e duhura për çdo dizajn.
  • Të sigurohet që grafikat dhe paraqitjet përfundimtare të jenë vizualisht adekuate për prezantim dhe të jenë sipas kërkesave të brendit.
  • Aftësi të mira komunikimi.

Ju lutemi që të aplikoni në këtë vend pune duke dërguar CV-të tuaja në: info.kntgroup@gmail.com duke shënuar në subjektin e email-it tuaj "Dizajner/e Grafk/e”.

Vetëm kanditatët e përzgjedhur do të njoftohen për intervistë.

Afati i fundit per aplikim : 09.02.2022

Shikime 1294
Kategoria Art & Dizajn
Skadon 17 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Pejë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC