SOS Fshatrat e Fëmijëve

Koordinator/e i/e Projektit PRIDE

	 	 

Koordinator i projektit PRIDE - RISHPALLJE

SOS Fshatrat e Fëmijëve Kosovë ne kuader te aktiviteteve te saj, po kërkojnë:

Koordinator për projektin PRIDE (me afat te caktuar)

Kohëzgjatja e angazhimit është: Janar 2022 – Dhjetor 2023

I ftojmë të interesuarit që ti dergojnë aplikacionet e tyre në formatin PDF, në menyrë elektronike në hr.recruitment@soskosova.org

Afati i fundit për dorëzim:  

Aplikacioni si dhe dokumentet shtese, duhet të dërgohet më së voni më 24 Janar 2022, deri në mesnatë. Aplikacionet që dërgohen pas këtij afati nuk do të merren parasysh.

Ju lutem shkarkoni shpalljen, për detaje të tjera rreth pozites: Shkarko

Ju lutem shkarkoni Aplikacionin: Shkarko

Shikime 2103
Kategoria Administratë
Skadon 1 ditë
Orari Contract
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC