Pasta Fasta

Shankiste, Ndihmëse Kuzhine

	 	 

Shankiste te rrethi i QMI , Lipjan.

Pergjegjesite:
  • Sherbim i pastave me korrektesi dhe shkathtesi nga menyra e trajnimit te bere.
  • Miresjellje me klientin. 
  • Mirembajtje e vendit te punes
  • Pershtatje dhe respektim i rregullave te punes.
Orari 10:00-18:00 , te dieleve pushim.
Per aplikim ne numrin 049430113.

Ndihmese e kuzhines - te rrethi QMI, Lipjan.

Pergjegjesite:
  • Zierje dhe pergatitje e produkteve bazuar nga trajnimi i bere.
  • Mirembajtje e vendit dhe mjeteve te punes.
  • Korrektesi dhe shkathtesi , duke respektuar rregullat e punes.
Orari 10:00-18:00, te dieleve pushim.
Per aplikim ne numrin : 049430113.
Shikime 738
Kategoria
Skadon 17 ditë
Orari
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC