Shell Kosova

Recepsioniste (Vragoli)

	 	 

Pozita: Recepsioniste

Lokacioni: Vragoli (Fushë Kosovë)

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË:

 • PËRGJEGJËSE PËR KRYRJEN E KONTROLLIT TË IDENTITETIT TË MYSAFIRIT SI DHE TË GJITHA PROCEDURAVE TË ZAKONSHME NË RECEPCION, PLOTSIMIN E KËRKESAVE TË MYSAFIRËVE;
 • PËRGJËGJËSE PËR MBAJTJEN E EVIDENCËS SË MYSAFIRËVE DHE TË VIZITORËVE QË HYJNË DHE DALIN NGA HOTELI;
 • PËRGJEGJËSE PËR ZHVILLIMIN E BISEDAVE PERSONALE TELEFONIKE ME KLIENT DHE SHITJE TË SHËRBIMEVE;
 • PËRGJEGJËSE PËR DORËZIMIN DHE PRANIMIN E ÇELËSAVE TË DHOMAVE;
 • PËRGJEGJËSE PËR TRAJTIMIN PROFESIONAL TË REKLAMACIONEVE TË MYSAFIRËVE, BRENDA KUADRIT TË MUNDËSIVE;
 • PËRGJEGJËSE PËR PËRKUJDESJE TË SJELLSHME, MIQËSORE, PROFESIONALE DHE XHENTILE NDAJ MYSAFIRËVE;
 • PËRGJEGJËSE PËR PËRMBUSHJEN DHE RESPEKTIMIN E STANDARDEVE TË SHËRBIMIT NË RECEPCION;
 • PËRGJEGJËSE PËR ZGJERIMIN DHE RUAJTJEN E KONTAKTEVE ME MYSAFIRËT;
 • PËRGJEGJËSE PËR PROCESIN E REGJISTRIMIT TË MYSAFIRËVE, MARRJEN E TË GJITHA INFORMATAVE;
 • TË RESPEKTOJË HIERARKINË DHE SPECIFIKAT E KOMPANISË;
 • RUAJTJA E RAPORTEVE KOLEGIALE ME DEPARTAMENTET DHE SEKTORËT E TJERË TË KOMPANISË.

KUALIFIKIMI DHE KRITERET E NEVOJSHME

 • MENAXHIMI I NJERËZVE, PLANIFIKIMI, NGRITJA E PUNËS NË GRUP, DHËNJA E INFORMATAVE KTHYESE, SHËRBIMI NDAJ KLIENTIT;
 • SHKATHTËSI TË SHKËLQYERA NË KOMUNIKIM;
 • ARSIMIMI PROFESIONAL NË FUSHËN TURIZMIT DHE HOTELERISË, EKONOMISË APO TË NGJAJSHME;
 • NJOHJA SHUMË E MIRË E PUNËS ME KOMPJUTER;
 • NJOHJA E GJUHËS ANGLEZE E DOMOSDOSHME;
 • PATENT SHOFER, KATEGORIA-B E DOMOSDOSHME;
 • PËRVOJË PUNE, SË PAKU 3 VJET.

APLIKIMI DUHËT TË BËHET VETËM ONLINE DUKE DERGUAR CV-NË TUAJ ME FOTO PËRMES E-MAIL ADRESËS: hr.shell.rks@gmail.com

NË SUBJEKT LE TË SHENOHET POZITA PËR TË CILËN APLIKONI.

NFORMATA SHTESE PREJ ORËS 08.00-17.00 NË TEL: +38649940014

Shikime 780
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC