Alegma

Saldues me Argon, Nxënës me mundësi punësimi

	 	 

Afati për aplikim: 31.01.2022

ALEGMA SH.A , me adresë Rr. Metush Krasniqi, Gjilan, shpallë konkurs:

K O N K U R S

Pozita e punes : Saldues me Argon, dhe Nxenes me mundesi punesimi.

1.Mjeshter dhe Nxenes per saldimin e gypave te inoxit me gas Argon
Përshkrimi i punes: Saldimi I Gypave te inoxit dhe formave te ndryshme, lloji saldimit Wig.

Kualifikimet e nevojshme:

  • Të kete të përfunduar së paku shkollën e mesme

  • Të kete pervoje pune ne saldim (per mjeshter)

  • Të kete aftësi komunikuese,

  • Të jetë i shkathët dhe bashkëpunues në punë grupore

  • Të jetë i gatshëm në marrjen e përgjegjesive

  • Të ketë iniciativë dhe të shpalos ide te reja qe mund te ndikojne ne procesin e punes
  • Të jetë banor i qytetit te Gjilanit, ose rrethine.

Orari i punës 40 orë në jave, pagë atraktive dhe kushte shumë të mira të punës.
Të interesuarit mund të aplikojnë  duke dërguar CV-në adresën info@alegma.com
Vetëm kanditatët  të cilët i plotësojne kushtet e kërkuara  do të  kontaktohen.
Konkursi është i hapur  deri  më  dt. 31.01.2022
Data e publikimit  08.01.2022

Shikime 1060
Kategoria Të tjera
Skadon 8 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Gjilan
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC