Base Agency

Projekt Manager

	 	 

Projekt Manager

Detyrat dhe përgjegjësitë për pozitën:

 • Të bëjë menaxhimin e projektit në baza ditore
 • Të caktojë takime me palë për të diskutuar rreth shitjes së produkteve
 • Të përpilojë prezentime për paraqitje të produktit tek partnerët potencial
 • Të krijojë kontakte të reja për zhvillimin e biznesit
 • Të përpilojë raporte mujore për mbarëvajtjen e shitjeve
 • Të komunikojë me partnerët vendorë dhe ndërkombëtarë
 • Të organizojë aktivitete dhe evente të ndryshme
 • Të kryej edhe punë të tjera në suaza të menaxhimit të projektit

Kualifikimet e kërkuara nga kandidatët:

 • Të kenë përvojë në menaxhim projektesh;
 • Të ketë aftësi prezentuese me palë të ndryshme
 • Të kenë njohur të shkëlqyeshme të gjuhës angleze (të folur dhe të shkruar)
 • Të jenë të pajisur me patent shofer të kategorisë B;
 • Të kenë aftesi të shkëlqyera të planifikimit dhe organizimit të punës;
 • Të kenë aftësi të shkëlqyera të menaxhimit të kohës.
 • Të kenë aftësi të menaxhimit të punës nën presion;

Të interesuarit mund të aplikojnë në e-mailin info@base-agency.com duke e dërguar CV-në jo më vonë se data 22 janar 2021. Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë.

Shikime 294
Kategoria Menaxhment
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC