Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Reforma Automotive, kompania lidere në Kosovë për shitjen e pjesëve të veturave me një përvojë mbi 20 vite në industrinë e automobilizmit, operon me gjithësejt 7 pika të shitjes në Prishtinë, Pejë, Prizren, Ferizaj, Podujevë .

Reforma shpall konkurs për pikën e shitjes në Ferizaj, në pozitën:  

 Menaxher I pikës

Detyrat:

 • Zhvillimi I shitjës në pikë dhe rajon
 • Të mbikqyr dhe organizoj stafin mbrenda pikës së shitjes
 • Përgatit plane veprimi për të indetifikuar klient të rinj dhe të organizoj rrjetin e shitjes
 • Të realizoj targetet vjetore të caktuara nga kompania
 • Të mbajë kontakte të vazhdueshme me klient

Kërkesat:

 • Të ketë njohuri/përvojë në lëminë e shitjes së pjesëve
 • Të jetë I aftë të punoj në katalogun për kërkmin e pjesëve TecDoc
 • Të ketë aftësi menaxheriale
 • Përvojat e kaluara menaxheriale ( e preferueshme )
 • Të jetë I moshës 25-40 vjec
 • Diplomë universiteti ( e preferueshme )
 • Të disponoj patent shofer të kategorisë B
 • Të ketë aftësinë e të punuarit në grup
 • Të mos ketë vepra të hapura penale

Të gjithë të interesuarit CV mund ta dërgojnë në e-mail adresën: jobs@reforma-pr.com në titull duhet shkruar pozita e punës për të cilën aplikoni.

Afati I aplikimit është deri më datën 30.01.2022.
Vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e kompanisë do të kontaktohen!

Shikime 1,533
Kategoria Menaxhment
Skadon 30/01/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Ferizaj
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management