Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Menaxher/e Marketi, Monitorues i Kamerave (Kastriot, Ferizaj)

BAS Market
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

BAS Shpk” me selin Qendrore në Ferizaj ,Rr.Enver Topalli e cila operon me 7 pika në nivel vendi , hap konkurs për të plotësuar vendet e lira të punës për pozitat si në vijim:

 • Menaxher Marketi –Ferizaj Rr.Astrit Bytyqi
 • Menaxher Marketi – Obiliq
 • Monitorues i Kamerave -Ferizaj .

Kualifikimet e kërkuara: Menaxher i Marketit

 • Kandidatët duhet të kenë të paktën të përfunduar shkollën e mesme,
 • Të ketë aftësi në furnizim me porosi optimale, 
 • Njohja shumë e mirë e punës me kompjuter,
 • E dëshirueshme përvoja e punës në sektorin ushqimor .

Kualifikimet e kërkuara: Monitorues i Kamerave

 • Njohja shumë e mirë e punës me kompjuter,
 • E dëshirueshme përvoja e punës si monitorues .

Ne ofrojmë:

 • Orar fleksibil të punës,
 • Mundësi të zhvillimit profesional dhe
 • Pagë konkurruese.

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV-në e-mail adresës në: endrit.bas@gmail.com

Në fushën e subjektit, ju lutem specifikoni pozitën dhe vendin për të cilën aplikoni.

Duke ju falënderuar për aplikim ju njoftojmë se vetëm kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet e lartëcekura do të ftohen në fazat e mëtejme të rekrutimit.

Konkursi do të jetë i hapur deri me  08 Shkurt, 2022  23:59 .

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management