A&M Mega Store

Arkatar\e, Asistent\e të Shitjes

	 	 

A&M MEGA STORE  hap vende tё lira pune pёr individёt e interesuar :

Pozitat:             Arkatar\e, Asistent\e të shitjes

Vendi i punës : Zona Industriale, Rr. “Elez Berisha”, nr. 20, (Fushe Kosove)Afer Kolegjit AAB

Orari i punë:    I plotë

Afati për aplikim:  Deri më  31.01.2022

Arkatar/e (M/F)

Detyrat dhe përgjegjësitë;

 • Mirëpret klientët;
 • Kryen të gjitha pagesat e konsumatorit, me para te gatshme dhe transaksione me kartela bankare;
 • Bën barazimin ditor të arkës dhe dorëzimin e saj;
 • Plotëson raporte te ndryshme të shitjes;
 • Raporton tek menaxheri\ja, etj.

Asistent/e i/e shitjes (M/F)

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Mirëpret dhe shërben klientët, njofton klientët rreth ofertave dhe arritjeve të reja të artikujve;
 • Përkujdeset për sektorin e caktuar, merret me palimin, rënditjen dhe organizimin vizuel të mallit;
 • Përcjell artikujt e shitur, evidenton mungesat e artikujve dhe i raporton tek stafi përgjegjës;
 • Vendos çmime dhe deklaracione në produkte;
 • Evidenton dhe i raporton artikujt aktiv dhe pasiv të sektorit;
 • Kujdeset për mirëmbajtjen e hapsirës punuese në sektorë.

Kriteret dhe aftësitë e nevojshme pёr pozitat Arkatar\e, Asitent\e te shitjes,

 • Edukim i lartë;
 • Njohuri mbi principet e shitjes dhe përvojë pune paraprake së paku 6 muaj;
 • Të jetë person pozitiv, energjik dhe me vetë iniciativë;
 • Të jetë komunikues, organizativ, sistemues;
 • Shkathtësi të mira matematikore/numërike;
 • Fleksibil dhe i shpejt në kryerje të detyrave;
 • Gatishmëri të punoj nën presion;
 • Njohuri të mira të programeve kompjuterike dhe të gjuhëve të huaja;

MËNYRA E APLIKIMIT:

Të interesuarit qe duan te bashkohen me kompaninë tonë mund të aplikojnë duke dërguar CV, referenca, dëshmi mbi kualifikimin dhe trajnimet, etj. në email: puno@am-megastore.com

Ju lutem të shënohet në subjekt Pozita dhe Qyteti.

Shikime 945
Kategoria Shitje
Skadon 8 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC