BINNI

Vende të lira të punës (12)

	 	 

Kompania BINNI

Lokacionet: Prishtine dhe Vushtrri

Shpall konkurs për plotësimin e vendeve të punës:

Showroom Prishtine:

 1. Arkitekt/artkitekte (2 Pozita Prishtine)
 2. Shites/e                 (2 Pozita Prishtine)
 3. Recepcioniste       (2 Pozita Prishtine)
 4. Mirembajtese         (2 Pozita Prishtine)

Showroom Vushtrri:

 1. Arkitekt/artkitekte    (2 Pozita Vushtrri)
 2. Inxhinier ne fabrike   (2 Pozita Vushtrri)

Pozitat e kërkuara më lartë kanë rëndësi të vecantë në BINNI, duke marrë parasyshë që kompania Binni veçohet me produkte elitare, ambient unik, shërbim cilësor dhe perkujdesje të vecantë ndaj klientit.

Jemi vend pune ku për çdo punëtor ofrojmë mundësi të barbarta karriere dhe avancimi profesional.

Nga kanditadët kërkohet:

 • Të ketë paraqitje profesionale,
 • Përvojë pune ne fushen e shitjes
 • Përvojë ne  ArchiCAD dhe Microsoft Office
 • Aftësi për vërejtjen e detajeve në projekt.
 • Shkathtësi të shkëlqyera ndërpersonale.
 • Mirëpritja e klientëve dhe të kuptuarit e nevojave të tyre, dhënia e përgjigjeve profesionale në bazë të kërkesave.
 • Aftësi në vendimarrje dhe zgjidhjen e problemeve
 • Administrim dhe koordinim i veprimtarive ditore.

PAGESA:   Konkuruese.

Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë CV-të e tyre së bashku me një fotografi në: dukagjin.ademaj@binni.biz

Vetëm kandidatët e përzgjedhur në rrethin e ngushtë do të kontakohen.

Shikime 2738
Kategoria Të tjera
Skadon 14 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë, Vushtrri
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC