Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Asistente Financiare

Kompania: MCM Travel

Orar i plote

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Vendosja e të dhënave të sakta të transaksioneve të aktivitetit të ndërmarrjes apo organizatës;
 • Kontrollojnë saktësinë e faturave dhe dokumentacionit të kompanisë;
 • Përditësojnë veprimet me banka dhe arka;
 • Bëjnë deklarimet online të taksave dhe tatimeve të subjektit;
 • Mbajnë me korrektësi dokumentacionin në dosje;
 • Raportojnë dhe vënë në dijeni administratorin e ndërmarrjes apo organizatës lidhur me raportet e përgaditura;
 • Respektojnë legjislacionin dhe udhëzimet e tij;
 • Zhvillojnë aftësitë e veta përmes kualifikimeve në këtë sektor

Kualifikimet:

 • Diplomë Universitare;
 • Njohuri të mira të kompjuterit dhe pakos Microsoft Office;
 • Njohuri të mira në ndonjë softuer kontabiliteti/finance;
 • Njohuri të mira në fushën e financave, kontabilitetit dhe tatimeve;
 • Njohja e gjuhës angleze;
 • Aftësi të mira në të shkruar dhe në të folur

CV – të dhe referencat që dëshironi të dërgohen në hr@mcm.travel

Shikime 3,526
Kategoria Financa
Skadon 05/02/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management