Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Operatore në Call Center për Gjuhë Angleze, Spanjolle, Gjermane dhe Italiane

White Select
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

White Select po kërkon:

Operatore në Call Center per Gjuhë Angleze, Spanjolle, Gjermane dhe Italiane

Kushtet:

  • Njohja e ndonjeres nga gjuhet e lartecekura;
  • Të jetë komunikativ/e;
  • Aftesi te mira te punes ne grupe

Preferohet qe kandidati/ja te kete eksperience pune ne kete profil.

Të interesuarit për aplikim të na kontaktojnë me anë të numrit

043 791871 apo të dërgojnë CV-të e tyre në emailin

whiteselectks@gmail.com

Shikime 5,864
Kategoria Telekomunikim
Skadon 05/02/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management