Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Agimi Company shpall konkurs pune per:

Arkitekt/e 

Detyrat dhe Përgjegjësitë : 

 • Aftësi për të përcaktuar qëllimet dhe kërkesat e klientëve me anë të projektit, 
 • Dizajnimi i produkteve dhe përgaditja e projekteve sipas kerkesave te klienteve, 
 • Kalkulimi i kostove dhe llogaritja e materialeve  
 • Përgaditja e ofertave dhe prezantimi i ofertave tek klientet,  
 • Menaxhimi i  projekteve te kontraktuara 
 • Planifkimi dhe realizimi i projekteve dhe puneve sipas planeve dinamike, 
 • Përgaditja e raporteve  ditore, javore dhe mujore per punet e perfunduara, 

Kualifikimet : 

 • Te ketë paraqitje profesionale,  
 • Përvojë me ArchiCad, AutoCAD ,3D MAX dhe Microsoft Office. 
 • Aftësi për vërejtjen e detajeve në projekt. 
 • Të ketë shkathtësi analitike, planifikuese, organizative dhe mbikëqyrëse. 
 • Te  kete  njohuri të gjuhës angleze  .

Mënyra e Aplikimit 

Kandidatët e interesuar mund t'i dërgojnë CV së bashku me dëshmit e shkollimit dhe përvojës së punës përmes e-mail adresës: info@agimicompany.com

Adresa: Agimi Company  Shkabaj , Magjistralja Mitrovice-Prishtine km 1.

Konkursi është I hapur 30 ditë nga dita e publikimit.

Vetëm kandidatët e sukseshëm do të kontaktohen.

Shikime 1,098
Kategoria Arkitekturë
Skadon 05/02/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Kastriot
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management