Buna Group

Vende të lira të punës (4)

	 	 
  1. Pastrimi dhe mirembajtja e objekteve, pastrami I xhamave, mashkull me patent shofer te kategoris B i obliguar, duhet te kete pervoj te punes se ngjashme minimum 1 vite.
  2. Mirembajtjes shtepiak, mashkull me patent shofar te kategoris B i obliguar, duhet te kete pervoj te punes se ngjashme minimum 2 vite.
  3. Asistent per mirembajtjen, servisimin, modernizimin e ashensoreve, patent shofer te kategoris B i obliguar, duhet te kete pervoj te punes se ngjashme minimum 1 vite.
  4. Monter mekanik I ashensoreve, patent shofer te kategoris B i obliguar, duhet te kete pervoj pune minimum 3 vite ne montimin e ashensoreve.

Per kontakt: +38344343330.

Me Respekt : Buna Group sh.p.k

Shikime 1062
Kategoria Të tjera
Skadon 12 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC