Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Nuka Home shpall konkurs per:

Dizajner Grafik
Përgjegjës i Depos


Pozita:1. Dizajner Grafik

Kualifikimet

 • Të ketë së paku 2+ vite përvojë pune në Social Media, Print Design, Brand Identity design.
 • Të jetë i/e diplomuar në Dizajn Grafik ( e preferueshme).
 • Aftësi në menaxhimin e problemeve në situate të ndryshme.
 • Aftësi të mira komunikimi.
 • Të jetë i/e motivuar, kreativ dhe fleksibil për punë.
 • Njohuri të mira në Adobe Illustrator, Photoshop dhe InDesign
 • Të ketë njohuri në After Effects ( e preferueshme).
 • Punesimi me orat te plote 
 • Benefitet sipas kontrates me ligjet ne fuqi te Kosoves 

Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar Cv së bashku me portfolio në emailin jobs@nukagroup.com duke e cekur poziten "Dizajner Grafik"


Pozita:2. Pergjegjes i Depos

 • Të ketë së paku 1 vite përvojë pune ne Menaxhimin e depos
 • Tek kete edukim ne perdorimin e programeve te kontabilitetit.
 • Te beje hyrjen dhe daljen e mallit të Depos.
 • Te pregadis fatura te rregullta per shitje me shumice dhe pakice.
 • Te jete e motivuar te punoj i pamvarur dhe ne ekip.
 • Te jete i motivuar te punoj ne ekipë.
 • Punesimi me orat te plote.
 • Benefitet sipas kontrates me ligjet ne fuqi te Kosoves 

Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar Cv së bashku me portfolio në emailin jobs@nukagroup.com duke e cekur poziten "Pergjegjes I Depos"


Aplikacionet mund te dergohen deri me 21/01/2022

Adresa: Cagllavicë, Km,4  Rruga Prishtine - Ferizaj

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management