Tiande Kosova

Shitëse

	 	 

Konkurs pune

Pozita: Shitese

Kualifikimet

  • Aftesi te mira komunikimi
  • Njohje te mire te programeve bazike kompjuterike
  • Preferohet pervoje pune e ngjajshme se paku 2 vite
  • Njohja e gjuhes angleze (preferohet njohja e gjuhes serbo-kroate)

Pershkrimi I vendit te punes

  • Komunikimi me klientet permes kanaleve te ndryshme
  • Pranimi I thirjeve dhe shkrimeve nga klientet
  • Pergatitja e porosive per klientet
  • Ofrimi I informacioneve adekuate per kompanine dhe produktet

Personat e interesuar te dergojne CV ne: tiande.rks@gmail.com

Shikime 1100
Kategoria Shitje
Skadon 12 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC