Ciao Berto

Zyrtar/e për Kujdes të Klientit

	 	 

Date: 04.01.2022 |KONKURS PUNE|N.01/2022

Ciao Berto, kompani lidere ne prodhimin e mobiljeve në Kosovë dhe më gjerë, në vazhdën e zgjerimit te aktivitetit afarist, eshte duke kerkuar kandidat te interesuar per pozitat e hapura te punes, kandidatet do kontribojne në pjesen e kujdesit ndaj klientit, duke ofruar infromata per sherbimet dhe produktet e kompanise, pranimin e ankesave dhe kthimin e pergjigjjeve.

Nese jeni të interesuar per aftesim ne karrier, dhe per pune ne ambient dinamik te punes, ju ftojme te aplikoni.

POZITA;     Zyrtar/e për kujdes të klientit

LOKACIONI;    Prishtinë

Përgjegjësitë dhe Detyrat:                                  

 • Komunikimi me klientët përmes kanaleve të ndryshme,
 • Pranimi i thirrjeve dhe shkrimeve nga klientet
 • Mbajtja e një qëndrimi pozitiv dhe profesional ndaj klientëve në çdo kohë.
 • Përgjigjja e menjëherëshme e pyetjeve të klientëve,
 • Kuptimi dhe zgjidhja e ankesave të klientëve.
 • Njohja e produkteve tona brenda dhe jashtë në mënyrë që të mund t'u përgjigjeni pyetjeve.
 • Përpunimi i porosive, formularëve, dhe kërkesave te ndryshme.
 • Mbajtja e shënimeve të komunikimeve, komenteve dhe ankesave me klientët.
 • Komunikimi dhe koordinimi me kolegët sipas nevojës.
 • Ofrimi i komenteve mbi efikasitetin e procesit të shërbimit ndaj klientit.
 • Sigurimi i kënaqësinë se klientit dhe ofrimi i mbështetjes profesionale për klientët.
 • Ndërtimi i marrëdhënieve të qëndrueshme dhe te besueshme me klientët përmes komunikimit
 • Percjellja deri ne fund e kerkesave te klienteve
 • Ofrimi i informacionit të saktë, të vlefshëm dhe të plotë duke përdorur metodat/mjetet e duhura

Kualifi­kimet:

 • Preferohet pervoje pune e ngjajshme paraprake se paku 2+ vite
 • Diplome universiteti
 • Njohja shume e mire e gjuhes angleze, preferohet njohja e gjuhes serbo-kroate
 • Aftesi te shkelqyeshme komunikuese
 • Njohje te mire te programeve bazike kompjuterike

Ciao Berto ofron pagë konkuruese, maredhenje te punes sipas ligjit te punes, dhe siguri ne vendin e punes.

Aplikimi: Dergoni CV dhe dokumentet percjellëse në:  hr@ciao-berto.com

Ju lusim, gjatë aplikimit në pjesën e subjektit të shkruani pozitën për të cilën aplikoni!

Ciao Berto inkurjon te gjithë kandidatet të aplikojnë, dhe ju siguron për trajtim të barabart në përzgjedhje.

Ju falënderojme për aplikimin, dhe ju njoftojmë se vetëm kandidatët, profili i të cileve ju përshtatet më shumë kërkesave të kompanise do të ftohen për intervistë.

Shikime 1596
Kategoria Të tjera
Skadon 12 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC