Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Konkurs Pune: 2 Operator të Monitorimit / Përgjegjës Departamenti

Lokacioni: Prishtinë

Duke u bazuar në vëllimin e punës dhe zgjerimin e kompanisë me pika të reja “The North Unicorn” shpallë  konkurs për pozitën: 2 Operator të Monitorimit / Përgjegjës departamenti

Detyrat dhe përgjegjësitë(Operator i Monitorimit / Përgjegjës departamenti):

 • Të raportoj në mënyr transparente të gjitha parregullsit dhe neglizhencat që mund të ndodhin gjatë ditës;
 • Përpilimi  i raportve në baza ditore;
 • Përpilimi i raporteve të incidentve dhe raportimi i tyre tek eprori;
 • Kontrolli i pasijeve të Kompanisë në Monitorim dhe kujdesi ndaj tyre;
 • Rujtaja e të dhënave në mënyr elektonike dhe strikt në Dhomën e Monitorimit;
 • Përgatitja dhe përpunimi në  DVD për rastet e veqanta;
 • Njohja e pajisjeve të punës në Qendrën e monitorimit;
 • Ruajtja dhe siguria e pajisjeve dhe dokumenteve të kompanisë;
 • Aftësi të mira komunikimi dhe koordinimi me pikat e tjera;
 • Zbatimi i detyrave tjera relevante të kërkuara nga baza dhe hierarkia.

Aftësitë dhe njohuritë e kërkuara(Operator i Monitorimit / Përgjegjës departamenti):

 • Të ketë përkushtim dhe etikë në punë;
 • Aftësi komunikuese dhe prezantuese;
 • Aftësi organizative, raportimi dhe qasje të mire në punë;
 • Shkathtësi të shkëlqyera bashkëpunuese në ekip.

Kualifikimet(Operator i Monitorimit / Përgjegjës departamenti):

 • Të ketë të përfunduar minimum shkollën e mesme, fakullteti konsiderohet përparsi;
 • Përvojë pune në pozita të ngjashme (E Preferueshme).

Tek (subject) të shënohet pozita e punës për të cilën aplikohet(p.sh. Operator i Monitorimit)

Të gjithë  të interesuarit duhet të aplikojnë në: apliko@thenorthunicorn.com

Afati i fundit per aplikim është deri më: 30.12.2022.

 

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management