Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 


K  O  N  K  U  R  S

MENAXHER I ELEKTROTEKNIKËS


DETYRAT DHE PERGJEGJESITE

  • KOORDINON PLANIN E VEPRIMIT ME EKIPEN TEKNIKE DHE MONITORON GJENDJEN E PIKAVE.
  • MIREMBAJTJA E PAISJEVE TE SISTEMEVE ELEKTROENERGJETIKE DHE INSTALIMEVE ELEKTRIKE NE KOMPANI.
  • PERCJELL GJENDJEN E NJESIVE PER FURNIZIM ME ENERGJI ELEKTRIKE DHE SIPAS NEVOJES TE INTERVENOJ.
  • MBIKQYR FUNKSIONIMIN E PAISJEVE ELEKTRIKE, NDRIQIMIT TE BRENDSHEM DHE TE JASHTEM, GJENERATOREVE DHE PAISJEVE TJERA ELEKTRIKE TE KOMPANISE.
  • RREGULLON INSTALIMIN E RRYMES ELEKTRIKE, MIREMBAJTJEN E RRJETIT ELEKTRIK MOMENTAL.
  • NDËRRON PAIJSJET ELEKTRIKE QË NUK FUNKSIONOJNE DHE I ZËVENDËSON ME PAIJSJE TË REJA ELEKTRIKE.   

KUALIFIKIMET DHE KRITERET E NEVOJSHME

  • SHKOLLIMI I LARTË ELEKTROTEKNIK GRADA BACHELOR, PËRPARSI ME MASTER.
  • PATENT SHOFER KATEGORIA-B.
  • TRAJNIME NE LEMINE PERKATESE.
  • PËRVOJË PUNE, MINIMUM 1 VJEÇARE.

APLIKIMI DUHET TE BEHET VETEM ONLINE DUKE DERGUAR CV-NE TUAJ ME FOTO PERMES E-MAIL ADRESES: hr.shell.rks@gmail.com

NE SUBJEKT LE TE SHENOHET POZITA PER TE CILEN APLIKONI.

INFORMATA SHTESE PREJ ORES 8.00-17.00 NE TEL:+38649940014

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management