Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Nese mund të hapni konkursin: Depoist(4) , Ass. Pranues Malli(1), Kontrollues malli(1)

The North Unicorn është një kompani e re në Kosovë, e cila ka hapur një zinxhir të marketeve për shitje me pakicë (Deppo Market) në të gjitha qytetet e Kosovës. Marketet i’u ofrojnë konsumatorëve “zbritje të mençura” (Smart Discount) në produktet kryesore ushqimore dhe jo-ushqimore për shtëpi.

Duke u bazuar në vëllimin e punës kompania “The North Unicorn” shpallë konkurs për pozitën: Depoist(4), Ass. Pranues Malli(1), Kontrollues Malli(1)

Ofrojmë:
- Pagë konkurruese;
- Kushte të mira të punës.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Te asistoj ne pranimin e porosive nga sistemi;
 • Merr mallrat nga raftat, bazuar ne kategorine dhe sasine qe eshte kerkuar;
 • Te asistoj qe porosite te jene te sakta;
 • Vendos artikujt ne menyre te sakte per dorezim;
 • Te asistoj qe gjate palimit te mallit te ndiqen te gjitha rregullat e sigurise;
 • Te asistoj ne sigurimin e permbushjeve te qellimeve te Depos Qendrore;
 • Detyra te tjera sipas nevojes te deleguara nga eprori.

Aftësitë dhe shkathtësitë:

 • Të jetë në gjendje të marrë vendime dhe përgjegjësi;
 • Aftësi të shkëlqyeshme organizative dhe të menaxhimit të kohës;
 • Aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit;
 • Aftësi të punojë nën presionin e afateve kohore;
 • Të jetë fleksibil/e dhe t'u përgjigjet pozitivisht ndryshimeve;
 • Përkushtim dhe etikë në punë.

Kualifikimi dhe përvoja:

 • Diplomë e shkolles se mesme, preferohet diploma universitare;
 • Përvojë e dëshmuar në pozita të njejta apo të ngjashme(E Preferueshme).

Tek (subject) të shënohet pozita dhe lokacioni
Te gjithë  të interesuarit duhet të aplikojne në: apliko@thenorthunicorn.com
Afati i fundit per aplikim është deri më:20/01/2022.

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management