The North Unicorn

Mirëmbajtëse & Asistent/e në kuzhinë

	 	 

The North Unicorn është një kompani e re në Kosovë, e cila ka hapur një zinxhir të marketeve për shitje me pakicë (Deppo Market) në të gjitha qytetet e Kosovës. Marketet i’u ofrojnë konsumatorëve “zbritje të mençura” (Smart Discount) në produktet kryesore ushqimore dhe jo-ushqimore për shtëpi.

Duke u bazuar në vëllimin e punës kompania “The North Unicorn” shpallë konkurs për pozitën: “Mirëmbajtëse & Asistent/e në kuzhinë”.

Kualifikimi dhe përvoja:

  • Diplomë të shkollës së mesme;
  • Përvojë në punë në detyra të ngjashme.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Të kuptoje cfarë nenkupton një ambient i pastër në bazë të standardeve të kompanisë;
  • Të asistojë në kuzhinë me përgatitje ushqimi (varësisht nga nevojat);
  • Të siguroje qe zyret dhe pajisjet te jane te pastera dhe mirembajtura;
  • Të sigurohet qe te lajmeroje menaxhmentin per sasine e furnizimeve per mirembajtje dhe furnizimeve ne pikat sherbyese;
  • Të asistoje me evenimente special;
  • Të njoftoje menaxhmentin urgjentisht kur nje pajjsje nuk funksionon sic duhet apo nuk eshte ne gjendjen me te mire.

Të gjithë  të interesuarit duhet të aplikojnë në: apliko@thenorthunicorn.com deri më 20/01/2022.

Shikime 725
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC