Swiss Apartments Prishtina

Mirëmbajtëse

	 	 

Swiss Apartments Prishtina ofron punë për një punëtore/ Mirëmbajtëse (F)

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Bën pastrimin e objektit dhe apartmenteve;
  • Kujdeset për higjenën;
  • Kryen edhe punë të tjera me kërkesë të mbikëqyrësit të tij/saj.
  • Orari i punes nga 09:00h / 17:00h.

Kualifikimi dhe kushtet tjera të veçanta:

Preferohet së paku një (1) vit përvojë punë relevante.

Të gjithë të interesuarat mund të kontaktojnë përmes numrit të telefonit +383 45 992 882.

Adresa: Rr. Ekrem Rexha nr.5, Dragodan Prishtinë.

Shikime 540
Kategoria Të tjera
Skadon 13 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC